Om oss

Specialister på bilinredningar sedan 1944

Karossan startade 1944 som ett snickeri med Scania som största kund – vi byggde helt enkelt lastbilshytter i trä. I takt med att bilindustrin gick framåt utvecklades också Karossan. Fler kunder har tillkommit och uppdragen har blivit bredare och mer komplicerade.

Idag är vi cirka 30 personer som arbetar här – och vi ligger fortfarande granne med Scania i Södertälje även om vår kundkrets är betydligt bredare och utspridd över stora delar av Sverige.

Varje kund är värdefull!

De flesta av våra uppdrag får vi genom återförsäljare eller generalagenter. Bland våra kunder finns Mercedes, Försvaret, Polisen, Relacom, Räddningstjänsten, Svenska Volkswagen, Sveriges Television och Telia.

Även en rad kommuner, landsting och hantverkare inom bland annat bygg och VVS anlitar oss när deras fordon ska specialanpassas.

Men vi arbetar inte bara med stora företag – en stor del av våra kunder är enmans- eller småföretag som behöver bra arbetsfordon och har upptäckt Karossans prisvärda kvaliteter.

För oss är samtliga dessa kunder lika värdefulla och vi lägger ner precis samma omsorg och noggrannhet på alla jobb, från den stund du först kontaktar oss till dess vi kan göra en leveransbesiktning och överlämna det färdigställda fordonet.

Välkommen till tradition, kompetens och kvalitet.

Möt våra medarbetare

Stolt sponsor till: